woensdag 8 februari 2017

Wat vliegt de tijd!

De tijd vliegt snel, gebruik hem wel!
't Ja dat stellen we vast. We zijn al februari. Meer dan tijd om een aanvullingsken te doen. De reisweg verandert regelmatig eens . Zo moeten we toch op de goeie uitkomen zeker?
Eén ding staat vast: we zullen zweten.
Nu kunnen we alles relatief rustig aandoen. Dat zie je wel.
 Martine kan haar helemaal ontspannen. Zeker bij een gezellige babbel komt dit tot uiting. Ook ik heb wat voorbereiding gedaan: de wilde pluimen zijn wat ingekort. Dit zou moeten gemakkelijker zijn voor onderweg. Moet ik het dan nog eens knippen voor het vertrek? Dat zullen we nog zien.
De vertrekdatum ligt vast. Zoals reeds gezegd was: op 11/06 springen we op de tweewieler en we trappen. Dit vertrek wordt ook opgeluisterd met enkele activiteiten. Daar is nog werk aan.
Vele ideeën hebben we wel, het uitwerken is nu de boodschap.
Onze fietsen staan evenwel niet op stal. Het weer valt niet zo tegen dus fietsen kunnen we wel. De kilometers moeten in de benen en de wielen geraken.
De nodige kaarten worden bijeen gezocht of aangeschaft. Informatie snorren we op of krijgen we van links en rechts. Foto's doen ons nog meer zin krijgen om te vertrekken. Een belangrijk formulier: de reispas! Deze zijn al in orde gebracht. 't Ja er komt toch heel wat bij kijken. Lijstje maken blijkt niet overbodig.

En de plaatsen die we willen bezoeken duiden we zeer goed aan.


De Rol-Mopsen blijven evenwel niet stil zitten. Als training maken we wandelingen waarop iedereen uitgenodigd wordt. De Valentijntjes-wandeling aat nu zondag 12/02 door met als startplaats Sint-Pieters-Kapelle. Deze gaan we eerst even zelf uitwandelen zodat we voor geen verrassingen komen te staan.
En dan is er op 20 februari  weer een lifeboks gepland. Wij duimen dat er volk op afkomt. Lynn Wauters, diëtiste, komt enige uitleg geven. Het beloofd wel een interessante avond te worden. Februari is de maand zonder alcohol, "tournée mineral". We hebben ons ingeschreven. Een ganse maand zonder één druppel alcohol... dat moet toch lukken.





Geen opmerkingen:

Een reactie posten