zaterdag 5 maart 2016

zaterdag 5 maart 2016

Vandaag hebben we een stralend weertje. Dat brengt vreugde mee! Even geen regen! Misschien hebben we geluk en blijft de regen morgen ook weg. Zondag 6 maart wandelen we doorheen Herfelingen. Zoals gewoonlijk verzamelen aan de kerk om 13u45. Trek maar alvast jullie goeie wandelschoenen aan hoor. De onze staan al klaar aan de deur.
 En Veerle is ondertussen vlijtig aan het puzzelen om mooie affiches te maken.

Hierop staat onze eerste grotere actie vermeld: Op stap naar Halle.
Er is keuze uit een wandeltocht en een fietstocht. Voor elk wat wils. Bertje heeft hiervoor haar beste beentje gezet om de routes uit te stippelen.
Ook deze tochten slingeren zich doorheen het platteland via rustige verkeersarme wegen.
De wandelaars mogen een anderhalf uurtje vroeger vertrekken, om 10u. De fietsers staan in de startblokken om 11u30. Voor allebei is de vertrekplaats aan het gemeentehuis van Herne.
Om de nodige energie te bewaren niet vergeten een lunchpakketje mee te nemen. Onderweg nemen we hiervoor een pauze en strekken we even de benen (misschien kunnen we genieten van een massage om te spiertjes te vertroetelen, is er kiné bereid dat op zich te nemen?...)
Voor deze tochten vragen we wel vooraf in te schrijven door het bedrag van € 10 per persoon over te schrijven op het nummer:
BE38 9731 3717 1572 op naam van Thienpondt - Ferdinand.
Vergeet niet je naam en aantal personen te vermelden. Dat maakt het voor ons een stuk makkelijker. En onze dappere spruiten onder de 12j die mogen gratis mee!
O ja het is waarschijnlijk wel interessant te weten hoeveel km er gestapt en gefietst wordt. Wel de voetjes zullen 20 km moeten afleggen en de wielen draaien 45 km. Dit is wel voor de fietsers van Herne naar Halle en terug.
Voor de terugkeer van de wandelaars zijn er verschillende mogelijkheden: samen afspreken, met het openbaar vervoer, een chauffeur vragen om opgehaald te worden...
Nee nee, we zijn het niet vergeten: er is een bezemwagen voorzien. Maar we gaan ervan uit dat we allemaal het einddoel halen..

Geen opmerkingen:

Een reactie posten