donderdag 21 april 2016

Kokejane

 Olala!! 12u en wat een stortbui met hagelbollekes. Dat is niet goed he net voor de wandeling. Kan ons Franksken dat buitje niet later plannen? We zullen het hem in het vervolg maar vragen een lekker weertje te voorzien voor onze uitstappen.
Maar de getrouwe zijn op post. Er is wel al een delegatie op kop. Zij hebben er flink de pas in gezet. Maar met kleine spruitjes gaat het ietwat trager.

 Allé oma duwen aan die kar. Nu zit er toch iet in! Een beetje vlugger aub. Maar ik ben wel nieuwsgierig: met wie ga ik trouwen? Een koningin, een prinses, een edel dame, een ... Wie kent dit spelletje niet meer??? Waar is onze kindertijd???
Bloemen tussen de bloemen? Naar het Hallerbos moeten niet gaan. Hier zie je ook een zee van bloemeN

Lente in de lucht. Kleine koetjes in de weide, laten we maar zeggen: kalfjes. Met hun donzige poten staan ze toch al stevig naast mama. Aiai en straks op ons bord?? Foei, wie denkt daar nu aan. We worden vegetariër dan kunnen die beestjes blijven rondhuppelen.

Jammer dat we op onze wandeling toch veel sluikstorten tegen komen. Dit is toch niet te begrijpen? Smijten die mensen hun afval thuis ook zo maar op de grond?

En ... de regen... niets meer gezien of gevoeld. Dus de afwezigen hebben "tort". De wandeling loodste ons door weiden,  velden en bos. Ook kwam er wel eens een straat bij te pas. Weer vol energie voor de nieuwe week.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten