zaterdag 30 april 2016

Het optreden

Vrijdag 29 april, locatie: Sint-Petrus en Sint-Paulus-kerk van Herne, start: 20 u.
De spanning stijgt toch lichtjes. Het koor, ATK en de fanfare houden nog even een repetitie. De laatste keer wordt alles overlopen ook voor hen die instaan aan de kassa, de drank, het programmaboekje... Ja, nu moet alles in orde zijn. De muzikanten, zangers en zangeressen, acteurs nemen nog even een korte pauze.

Ondertussen maken wij ons standje klaar. De T.S, petjes en stickers worden uitgestald. De aankondiging van onze "nieuwste activiteit" leggen we kriskas op de tafel. Nieuwe activiteit???
Ja, op 6 oktober 2016 starten we met een praat- en contactgelegenheid.

Deze praatgroep krijgt de naam “ LIFEBOKS”. Boksen voor het leven!

Graag willen we kanker bespreekbaar maken, een plaats waar lotgenoten en familie elkaar kunnen ontmoeten voor een gezellige babbel en waar ook infomomenten georganiseerd worden.



De avond staat in teken van HOOP. Hoop voor iedereen. Ruzie, Oorlog, Ziekte,... iedereen hoopt op betere tijden. Velen trachten dit doel te bereiken en dragen hun steentje hiertoe bij.
Het optreden van deze avond is hiervan een prachtig voorbeeld.
Legato, de Fanfare van St.Pieters-Kapelle en ATK schenken de opbrengst aan de Rol-Mopsen voor hun inzet bij "Kom op tegen Kanker". Meer dan € 3000 kunnen wij aan deze vereniging geven.
Dank je wel Legato, de Fanfare van  St.Pieters-Kapelle en ATK.
Vergeten we ook niet de verenigingen die deze avond  achter de schermen actief zijn of waren te bedanken. We  waarderen enorm de inzet van iedereen.

Hier, zie ons staan, glunderen voor zoveel medeleven, blij met het gebaar en sympathie van zovelen. Het is hartverwarmend om dit in onze gemeente mee te maken.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten