vrijdag 30 september 2016

11 september 2016

Vandaag is het de verwelkoming van de nieuwe inwoners. Ook kunnen zij en de Hernenaren genieten van de streekproducten. Het klooster leent zich uitstekend voor deze onderwerpen.
Als we Franksken mogen geloven, zal het droog blijven.
Ons Veerle loopt heel actief rond met haar tabletje om inschrijvingen te noteren voor de spinning.
Niemand ontsnapt eraan. Zij heeft er talent voor!
 Ondertussen staan we daar ook met ons kraampje. De grootste opbrengst is ook voor kotk.
En laten we Martine maar genieten van haar wafel met slagroom. Het kan maar smaken. Ook hier is het weer een spelbreker nondepietjes. Het regent juist op het uur waarop de mensen uit hun huisje komen.
Terwijl de kramen zich opstellen, is ook Pass the Pease bezig met zich te installeren. Zij gaan voor de muziek zorgen. De voltallige ploeg kijkt er naar uit.
Tijdens de pauze worden de winnaars van onze fotowedstrijd bekend gemaakt. Onschuldige handen en ogen hebben de rangschikking bepaald.
De plaatselijke omroepster maakt de volgorde bekend.
Het tweede deel van het optreden komt eraan. Zij geven het beste van zichzelf.Het is dan ook het prille begin van hun openbare optredens. Ondertussen probeert het schuchtere zonnetje toch wat stralen naar beneden te gooien.
Moet het verteld worden dat er wat afgedronken wordt? Dat zullen we merken bij het afbreken.
De spinning kent succes. De plaatsen geraken stilaan ingevuld. Wij voelen het tintelen in onze botten: het gaat een succes worden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten