zaterdag 17 december 2016

Opnieuw in actie

Een welverdiende rustpauze is achter de rug. En alle Rol-Mopsen hebben ervan genoten. Een vakantieland naar keuze, in de zon, met familie, vrienden of met zijn tweetjes...heeft weer energie gegeven.
Stil werd er niet gezeten! De Lifeboks is gestart. En alle begin is moeilijk. We stellen vast dat er héél wat schroom is. Nochtans kan deze praatgroep een goede uitlaatklep zijn. Of je nu luistert, zwijgt, praat, actief meedoet, alles kan!
De tweede lifeboks bracht dan wel al meer volk op de been. Daar zat de kiné voor iets tussen. Welke spieren we moeten activeren of op peil houden legde Stijn ons uit. Eén belangrijke regel: je moet altijd binnen je pijngrens blijven. Voilà dat weten we dan weer.
De volgende datum ligt ook al vast: 20 februari 2017 met als thema: "Voeding bij zwaar zieke en kankerpatiënten". Iedereen welkom en inkom is gratis.




Ondertussen vliegt Veerle erin als een turbo. De kunstveiling vraagt dan ook veel aandacht en organisatie. Daar zijn we volop mee bezig.Een heleboel werken hebben we gekregen. Deze worden per opbod verkocht op de kunstveiling. Echt benieuwd naar dit evenement. Een preview is er op zaterdag 18/03 en zondag 19/03. De veiling start om 16u. Ook hier is iedereen welkom!

Maar vergeten we zeker onze wandeltochten niet. Elke maand eentje om er de fit in te houden, is echt niet teveel he! Dus, schiet jullie wandelschoenen aan, ne warme frak en een wollen muts en handschoenen en stap maar mee voor het goede doel. Denk eraan: je doet aan verschillende goede werken dan.
 Eén: je steunt er Kom op tegen Kanker mee
 Twee: je blijft fit en doet energie op
 Drie: je kweekt een gezonde eetlust.
Onze wandelingen/uitstappen liggen vast voor het ganse jaar. Dus inschrijven op de kalender en mee komen wandelen.

Nu komt er nog een groot nieuwtje: Door ons project, fietsen naar de klaagmuur, komen we op de tv.
Martine had iets opgevangen: " Cath Luyten zoekt mensen met een plan". En hop wij hebben ons ingeschreven bij Cath Luyten. Wonder boven wonder  werden we geselecteerd. Hoe het verder gaat verlopen, is voor ons nu ook nog een vraag.
Feit is dat onze tocht vast staat: we vertrekken op zondag 11 juni 2017. Dit zal gepaard gaan met wat luister, vertier en plezier. Het gehele concept staat nog in kinderschoenen en moet nog uitgewerkt worden.
Martine heeft al de aanzet gegeven door de volledige route uit te kienen en samen hebben we deze dan uitgeschreven. Jongens, je staat versteld hoeveel bergen er zijn. En wij moeten er daar een aantal opklimmen!!! Amai de beentjes.
De voorbereidingen zijn dus gestart.

1 opmerking:

  1. Geen berg te hoog, geen rivier te diep, geen zee die jullie gaat tegen houden om Jeruzalem te bereiken.
    Ik hoop op massa's volk om jullie uit te wuiven.

    BeantwoordenVerwijderen