dinsdag 3 januari 2017

Een stapje verder

We wensen iedereen een spetterend, fantastisch, leuk, tof, aangenaam en gezond 2017!

Positief blijven bij wat je doet en beleefd is van groot belang. Daarom willen wij ook elk die het nodig heeft een duwtje in de rug geven.
2016 is niet ongemerkt voorbij gegaan. Met vallen en opstaan hebben wij er ons doorheen gehaald. Met volle moed richten wij ons op wat voor ons ligt.
Laat ons eerst elkeen bedanken die hun steun toonden. En met grote fierheid melden wij mee dat al de inspanningen de moeite waren:
Ziehier het resultaat. Dank aan iedereen die dit resultaat mogelijk maakten.

En we blijven niet luieren. Volgende actie staan reeds klaar:
Lifeboks 3 met als spreker Lynn Wauters, diëtiste verbonden aan het uz te Jette. Zij komt ons vertellen welk belang de voeding bij kankerpatiënten heeft. Iedereen is welkom.

Ondertussen is Martine  druk bezig met het organiseren van de wandeling op 15 januari onder het wakende oog van Bertje. Bij deze wandeling hoort een lekker glaasje en een hapje. Voor deze gelegenheid is het open deur-veranda bij Reni. Een goede reden om eens deftig op orde te zetten.

Veerle blijft haar ontwerpkwaliteiten ten toon spreiden, om jaloers op te zijn. Ik heb nog heel wat te leren.

Natuurlijk zijn we ook bezig met de tv-opnames. Martine en ik zijn  ijverig op zoek gegaan naar foto's over de voorbije fietstochten. Daarbij komen dan de mooie herinneringen, de grappen, de anekdotes en ook al eens een minder leuk gevoel naar boven. Deze foto's moeten we doorsturen naar Katleen die het scenario uitschrijft voor de opnames. Op zaterdag 14 januari is het dé eerste grote dag. We zijn best nieuwsgierig hoe alles gaat verlopen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten