zondag 8 januari 2017

Wat een weekje

De voorbije week was me d'r eentje. Zo druk voor onze "vereniging" hadden we nog niet gehad. Dus handen uit de mouwen of liever hoofden bij elkaar.
Een pitbull in het gezelschap brengt leven in de brouwerij.
De gluhweinwandeling wordt flink voorbereid. Een mooie wandeling van +/-9 km brengt ons door het centrum van Herne naar Tollembeek zo verder naar de kubus. Misschien stappen we wel wat veel op straten? Aan alles zijn voor- en nadelen. Een glaasje gluhwein en een wafel maken ook veel goed.

Martine gaat het eens opnieuw bekijken. Jammer genoeg staat het stukje dat Bertje en ik bij een vorige wandeling genomen hebben, niet aangeduid. Dit wordt verder uitgewerkt.
Een journalist van het Laatste Nieuws kwam langs, afspraak bij Martine. Fantastisch hoe die de informatie verwerkt heeft. En dan staat het nog op een ganse bladzijde in de krant.

Wij willen ook onze beste beentje voorzetten en doen mee aan de wedstrijd die uitgeschreven werd. We hopen dat er heel wat "likes" komen op onze foto. Als we winnen, schenken we de defibrillator aan de gemeente Herne. Deze foto staat op onze Facebook. Dus aan iedereen: "Rennen" naar jullie facebook, kijken naar  de wedstrijd uitgeschreven door de garage De Smet - Volvo Zellik, onze foto aanklikken en liken. Iedereen vaart er goed bij!
Radio, Oude, Buis Radio, Nostalgie
Ook nam radio 2 contact op Vrijdagochtend om 7.15 u rinkelde de telefoon en kwamen we life op de zender.De tocht naar Jeruzalem geraakt bekend.
Nu duimen we ook heel flink dat onze andere activiteiten in de kijker staan. Wandelen en fietsen komen regelmatig aan bod. De lifeboks, in samenwerking met de gemeente, moet mensen die het zwaar hebben, aanmoedigen niet bij de pakken te blijven zitten.
19 maart nadert met rasse schreden. Dan gaan de kunstvoorwerpen onder de hamer.

Nog een nieuwtje: volgend jaar gaat Martine ook meedoen aan de nieuwjaarsduik. Dit jaar heb ik het al gedaan en het was héél leuk. Het is koud maar in het gejoel  voel je dat niet meer. Ik kijk er in ieder geval naar uit hoor Martine. De Mopsen in de zee!




Reni Thienpondt:               0473 70 16 62
Martine Ferdinand:           0477 48 80 81
Bertje Stoffels:                   0472 585 686                       
Van der Steen Veerle:       0477 57 99 65



1 opmerking:

  1. Mooi Reni.
    Maar kleine bemerking, volgend jaar gaan niet alle mopsen den duik doen.
    Enkel de ECHTE :-)

    BeantwoordenVerwijderen