woensdag 18 mei 2016

Edingen

Vandaag is Dries jarig, 25 jaar. Wat vliegt de tijd. Gisteren hebben we dit gevierd. En of het leuk was.
Zondag 15 mei dus, afspraak bij Bertje om 13u20 en we fietsen naar station Edingen. Hedwig is ook van de partij. Aan het station staat Veerle al op wacht. Ook Griet en Patrick zijn er.
Zie ze gaan, zie ze vliegen, zie ze rollen alsof ze elke dag deelnemen aan de koers. Griet moet wat harder stampen, ze heeft het nog steeds koud. Of misschien een boterhammetje meer  eten. Wat een verschil met Patrick! Die rijdt verdorie net als in de zomer. Een warmbloedig manneke zeker
Raar maar waar, het is de eerste keer dat er zo weinig volk is. Waarschijnlijk met het Pinksterweekend en het mindere goede weer. Dat laten wij niet aan ons hartje komen. Wij genieten dubbel. Er wordt toch gezegd: de afwezigen hebben tor! VoilĂ  dat is het. En mogen de foto's er zijn? 't Ja onze fotografe is niet zo actief vandaag. Hoe zou dat komen? Kodakje vergeten? of is het gevallen? Oeps en hoe komt het? Tot overmaat van ramp is het nog niet alles: wie weet komt er ergens in de zee een visje aangezwommen met een dekseltje als hoofddeksel. Maar dan zal het wel een kleine vis moeten zijn. Stel je voor Veerle, je koopt een vis en je vindt in zijn buik je deksel. Wat een fantasie he.


 Hier bewonderen we de Zenne en dat niet alleen. Ook het interieur van een cafĂ© moet eraan geloven. Laat de bubbels maar komen.
De laatste kilometers worden afgelegd.


We rijden door het park van Edingen. Een pracht van een perk is het. Wat gaan we doen? Nog ergens enen drinken? Waar? Hier is niks! De kogel is door de kerk: Veerle en ik gaan naar huis en de rest gaat ook naar huis met een tussenstop.

 Was er niet veel volk, we hebben ons toch fijn geamuseerd.
Tot morgen op de jaarmarkt!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten