woensdag 18 mei 2016

Jaarmarkt

Wat een geluk dat we zondagavond al het materiaal bij Yvette mochten plaatsen. Haar garage was een ideale plaats om het te zetten. Nu moet Bruno niet met de camionette niet door het gewoel. Het is elk jaar weer hetzelfde he. Iedereen  wringt en rijdt en doet om zijn stand op te stellen.
Ik vertrek om 6u30 met de fiets. Brr het is echt frisjes. Onze plaats is ideaal! Het kan niet beter zijn. Voldoende groot, goede ligging en toffe buren, wat moet je nog meer hebben.
Veerle komt er ook aan gesjeesd. We gaan het gerief halen bij Yvette en het opstellen kan beginnen.

We vallen wel op met ons tentje van de ...kvlv. Dat was niet zo de bedoeling. De Rol-Mopsen steunen "Kom op tegen Kanker" komen niet tot hun recht. Dat moeten we volgend jaar anders aanpakken.
Het komt heel traag op gang. Waarschijnlijk ligt het minder goede weer hier aan de basis.
Martine en ook Bertje zijn er vrij vroeg bij. Om het wat warm te krijgen zetten we onze stoel dan maar in het schaarse zonnetje. In de namiddag krijgen we wel de zon te zien. Ook begint het "koppenlopen". En de verkoop stijgt . Gelukkig, anders is het maar zielig om hier een ganse dag te staan.
De aandacht trekken van de mensen voor onze actie is nu de boodschap. Dank zij de nodige inspanningen lukt dit vrij goed. De opbrengst mag er dan ook wezen. Volgend jaar doen we het beter.Om te beginnen zoeken we een ander tentje. De inkleding zal meer aangepast zijn aan de opzet. Alle begin is moeilijk en leren doe je met vallen en opstaan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten