zondag 26 juni 2016

Marney - Seurre 85km

De wekker liep af om 6 u 30. Opstaan en alles in de zakken proppen. Gelukkig is alles bijna droog. Een van de plaatselijke bakkers serveert ontbijt. Lekker meegenomen.
We rijden op de kaart en Bernard.  Het gaat vlot richting Dampière.  Onderweg zie je nog steeds de ravage dat het slechte weer de laatste dagen aan gericht heeft. In Dole komen we rond het middaguur aan. Martine geniet van een lekkere paté van de markt in Dampière.  Daar waren de verkopers verbaasd over onze reis met zo'n bagage.  Zij gaven ons "goede raad "
Langs de Doubs, Canal du Rhone au Rhin  vervolgen we de weg naar Dole.
Het weer zit ons mee. In Dole bezoeken we het geboortehuis van Pasteur
Het departement van de Jura verlaten ween fietsen het departement van de Cote d'Or in.  We zijn in de Bourgogne 
In St-Symphorien Sur Saone ontmoeten we de Saone weer. 
Het Canal du Rhone au Rhin vormt de verbindingsweg tussen de Saone en de Doub In St  - Jean de Losne nemen we een laatste rustpauze op een terrasje. 
Nu gaat het rechtdoor naar Seurre.  Onze zoektocht brengt ons toch uiteindelijk naar een camping die bestaat. De tent wordt recht gezet met het gezelschap van veel muggen.  Dat belooft. 

2 opmerkingen:

  1. Hopelijk niet te veel last van de muggen gehad... kan mij voorstellen dat ze onder de indruk zijn van jullie bagage! Leuk dat het weer meezat. Xxx

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Zijn toch al goed opgeschoten ... ginder is het weer nu beter om te fietsen... Hier in ons belgikske is het niet zo goed ...Volop met de voorbereidingen bezig om de jaarlijkse muzikale trek te doen naar Cognac ... En daar zie ik dan mn vrake terug ... Zo fris als een hoentje ! ...

    BeantwoordenVerwijderen