zondag 5 juni 2016

Voorbereidingen

De afspraak is of liever gezegd was maandag 30 mei gaan we naar Aalst met de fiets. Ons Franksken en de weergoden hebben er anders over beslist. Regen, regen en nog eens regen! Wat een geluk dat we niet vertrokken zijn.
Het thuiswerk kan nu ook gebeuren. Nog enkele boodschappen doen, even poetsen, een bezoekje bij papa en onze dag is zeker gevuld.
Dinsdagmorgen, gauw piepen hoe de lucht eruit ziet en ja er hangt wel een grijze wolk maar er komen geen regendruppels uit. We riskeren het ons. Onderweg komen we wel bewijzen van de felle onweersbuien. Op verschillende plaatsen ligt het slijk volledig over de baan.Ook het fietspad ligt vol met plassen. Onze fietsen zijn dus
"gewassen".


We komen droog in Aalst aan. Daar zoeken we de A.S. om de laatste inkopen uit te voeren. Een broodje gezond en een tas lekkere chocolademelk later zie je ons op de terugweg.
Terug via de fietsweg. Nieuwsgierig of de boom inmiddels al opgeruimd is. Deze was door het slechte weer op het fietspad gevallen.
Leve de politie, zij hebben het nodige gedaan want de boom is weg.
Zonder één druppel regen komen we droog thuis aan. Het ritje was ontspannend en het heeft ons deugd gedaan.
De krachten zijn er nog niet helemaal. Oefenen, fietsen en de grenzen verleggen zullen ons weer op het goede pad brengen zeker.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten